cover-image

                                                                                                                                

Lindenhaeghe

Vakbekwaamheid in vertrouwde handen, dat is het motto van Lindenhaeghe. We zijn gespecialiseerd in het opleiden en het continu vakbekwaam houden van financieel professionals en organisaties.

We zijn een dynamische en hard groeiende organisatie die gelooft in het bieden van kansen. Als jij groeit, doen wij dat als organisatie namelijk ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in de opleidings- en doorgroeimogelijkheden van onze collega’s.

Bij Lindenhaeghe werken we hybride, met een perfecte afwisseling tussen thuis en met het team op ons kantoor in Rotterdam.

Lindenhaeghe

Vakbekwaamheid in vertrouwde handen, dat is het motto van Lindenhaeghe. We zijn gespecialiseerd in het opleiden en het continu vakbekwaam houden van financieel professionals en organisaties.

We zijn een dynamische en hard groeiende organisatie die gelooft in het bieden van kansen. Als jij groeit, doen wij dat als organisatie namelijk ook. Er wordt daarom flink geïnvesteerd in de opleidings- en doorgroeimogelijkheden van onze collega’s.

Bij Lindenhaeghe werken we hybride, met een perfecte afwisseling tussen thuis en met het team op ons kantoor in Rotterdam.

Openstaande vacatures

Klantadviseur (wft) opleidingen

Ben je een kei in het omgaan met klanten, pak je graag de telefoon en heb je interesse in (of ervaring met) de financiële dienstverlening? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor de functie van Klantadviseur Opleidingen bij Lindenhaeghe!

Accountmanager (wft) opleidingen

Met jouw ervaring in klantcontact weet je als geen ander hoe je te werk gaat in een servicegerichte omgeving! Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends in de markt en zet je deze om in kansen voor zowel Lindenhaeghe als onze klanten.

Relatiebeheerder (wft) opleidingen

Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om klanten de allerbeste service te bieden. Met jouw scherpe blik en verdiepende vragen weet jij de wensen en behoeften van de klant in kaart te brengen en ze van een passend advies te voorzien.

 

 

De Lindenhaeghe groep

Welkom bij Lindenhaeghe Groep. Als organisatie zijn wij gericht op de financiële dienst- en zorgverlening. Sinds september 2023 maakt FOI ook onderdeel uit van de groep. Dit label richt zich op de financiële dienstverlening en de vastgoedbranche. Dus of je nu op zoek bent naar een Wft-opleiding, de opleiding tot Certified Financial Planner, de Basisopleiding Financieren MKB of iets anders, wij hebben de expertise en ervaring in huis om jou bij je opleidingsvraagstuk te helpen. 

 

 

Onze klanten

Onze klanten variëren van individuele professionals tot banken en verzekeraars, hypotheekketens, uitzendbureaus/detacheerders, scholen en kleine en (middel)grote organisaties in het intermediair. Dag in dag uit ondersteunen wij hen met ons complete opleidingsaanbod bij de borging van hun vakbekwaamheid. Dit alles tot grote tevredenheid van onze cursisten, blijkend uit het feit dat we in 2022 op het vergelijkings- en boekingsplatform Springest voor de tiende keer zijn uitgeroepen tot de Beste Opleider van Nederland. Een feit waar wij enorm trots op zijn!

Onze cultuur

Bij Lindenhaeghe vormen onze medewerkers de sleutel tot het succes van onze open en ondernemende organisatiecultuur. Zij krijgen veel eigen verantwoordelijkheden en hebben hart voor de zaak. Samen met een groot netwerk van externe specialisten werken wij zo dag in dag uit aan de (door)ontwikkeling van onze opleidingen en softwaresystemen die nodig zijn om financieel professionals en organisaties te faciliteren in het complete opleidings-/veranderproces.

Met dit sterke team zetten wij ons in om de financiële dienstverlening in Nederland verder te verbeteren. Op zowel inhoud als vaardigheden als mindset/attitude. Want een consument verdient een goed advies en wij helpen onze klanten hen dat te geven.

Onze kernwaarden en missie

 

Bij Lindenhaeghe vinden wij het belangrijk om onze klanten te ondersteunen door het bieden van (leer)interventies die bijdragen aan de professionele groei van de cursisten. Hiervoor brengen wij eerst op betrokken wijze de leerbehoeften in kaart. Zo weten wij precies wat er speelt en welke actualiteiten de klant raken. Vervolgens ontwikkelen wij, op basis van de benodigde kennis en vaardigheden, opleidingen, trainingen en andersoortige interventies die volledig aansluiten bij de behoeften van de financieel professionals. Hiermee maken wij het leren leuk, raken zij gemotiveerd en dat geeft energie.

Wij maken impact doordat ons opleidingsaanbod bijdraagt aan de ontwikkeling van de nodige kennis en vaardigheden van de financieel professionals om hun werkzaamheden op een hoger niveau uit te voeren. Doordat wij bovenop de actualiteiten zitten en bekend zijn met alle mogelijke leervormen, zijn onze opleidingen en trainingen altijd vernieuwend.

"Vakbekwaamheid in vertrouwde handen, dat is het motto van Lindenhaeghe. We zijn gespecialiseerd in het opleiden en het continu vakbekwaam houden van financieel dienstverleners."

 

 

Great Place to Work

 

 

We zijn trots om Lindenhaeghe een Great Place to Work (GPTW) te mogen noemen. Volgens het GPTW Institute houdt een geweldige werkplek in dat de medewerkers vertrouwen hebben in het management, trots zijn op het werk dat ze doen en veel plezier hebben met hun collega’s. Dit wordt gemeten aan de hand van de Trust Index, waarop Lindenhaeghe een score van 87% heeft behaald. Dit is ruim boven de minimale score van 70% die organisaties moeten behalen om de GPTW-certificering te behalen.

 

Enthousiast over Lindenhaeghe en nog een vraag? 

BENIEUWD NAAR JOUW MOGELIJKHEDEN?

We maken graag kennis met jou! Je vindt ons kantoor in Bergschenhoek en je bent altijd welkom voor een informele kennismaking. Liever online? Geen probleem natuurlijk! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met jou op.

Weg en Land 20
2661 DB Bergschenhoek

085 060 7550
info@meliorjobs.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.