cover-image

                                                                                                                                

Welkom bij W & J

Word onderdeel van een gedreven team en maak het verschil voor ondernemers.

W&J is een toonaangevend accountants- en advieskantoor gespecialiseerd in het ondersteunen van MKB-ondernemers. Met een team van meer dan 55 professionals bieden wij onze klanten een breed scala aan diensten, waaronder, accountancy, belastingen, juridische vraagstukken, fusies en overnames, pensioenen, salaris & HRM, IT, administratieve organisatie en strategisch advies.

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Met lef en creativiteit. Take the next step, bij W&J.

Welkom bij W & J

Word onderdeel van een gedreven team en maak het verschil voor ondernemers.

W&J is een toonaangevend accountants- en advieskantoor gespecialiseerd in het ondersteunen van MKB-ondernemers. Met een team van meer dan 55 professionals bieden wij onze klanten een breed scala aan diensten, waaronder, accountancy, belastingen, juridische vraagstukken, fusies en overnames, pensioenen, salaris & HRM, IT, administratieve organisatie en strategisch advies.

Wij gaan verder waar anderen stoppen. Met lef en creativiteit. Take the next step, bij W&J.

Openstaande vacatures

Gevorderd Samenstel Specialist / Assistent Accountant

Met cijfers werken is jou op het lijf geschreven. Jij hebt de drive om klanten optimaal te bedienen. Je weet als geen ander dat de wereld nooit stilstaat en dat cijfers en systemen door blijven ontwikkelen. Daarom kijken we samen slim vooruit!

 

Accountant Relatiemanager

Of het nu gaat om het coördineren van de jaarrekening en andere financiële stukken of het afstemmen van klantwensen, jij bent als relatiemanager de spin in het web. 

Belastingadviseur

Jij hebt een passie voor het fiscale vak en staat anderen graag te woord. Niet alleen voor onze klante, maar ook voor relatiemanagers en collega's fungeer je als spil bij fiscale kwesties.

Beginnend Assistent Accountant

Je bent de oren en ogen in het veld. Je zorgt er voor dat alles actueel is en bent proactief wanneer je ergens een verbetermogelijkheid ziet.

Aangiftemedewerker

Jij hebt een passie voor het fiscale vak, weet alles over aangiften en zoekt altijd naar de beste adviesmogelijkheden. Daarnaast krijg je bij ons de ruimte en begeleiding om je verder te ontwikkelen.

W & J

 

SAMEN SLIM ONDERNEMEN

W&J helpt klanten SLIM te ondernemen en doelen te behalen. Het team van specialisten staat met grote betrokkenheid en gedrevenheid voorklaar voor haar klanten. Om te klankborden, mee te denken, te adviseren en aan te pakken.

De klant staat voor ons centraal, met haar ambities en doelen. Onze multidisciplinaire dienstverlening stemmen wij zorgvuldig op de klant af. 

We begeleiden MKB-ondernemers die net zijn gestart, ondernemers die willen veranderen of groeien en ondernemers die op de drempel staan van hun pensioen. We staan klaar voor ondernemers die met ons willen sparren over uiteenlopende aandachts- en verbeterpunten. Als strategisch partner weten wij wat de klant bezighoudt en wat er in de betreffende branches speelt.

 

Branches

De adviseurs van W&J beschikken over uitstekende branchekennis en volgen de markten, branchegerelateerde regelgeving en andere ontwikkelingen op de voet.

Zo kunnen we onze cliënten – met name in het MKB – beter en gerichter helpen met hun huidige uitdagingen en adequaat anticiperen op wat de toekomst gaat brengen.

Onze kennis strekt zich uit over de branches Automotive, Bouw & Installatie, ZZP, Zakelijke Dienstverlening, Horeca, Zorg, Detail- en groothandel. Kom jij ons team versterken?

Onze cultuur

 

We zijn niet één van de grotere jongens, maar wel één van de kantoren met grote ambitie en grote doorgroeimogelijkheden. We hebben een platte organisatie, de onderlinge verbondenheid in het team is groot, we helpen elkaar en letten op elkaar. Vanuit vertrouwen, persoonlijk contact en kwaliteit groeien wij en daarmee ook onze opdrachtgevers.

Je maakt onderdeel uit van een team van 55 collega’s, waaronder: accountants, relatiemanagers, belastingadviseurs, juristen, samenstelspecialisten, salaris & hrm, fusie & overnames en alle ondersteunende collega’s die je supporten waar nodig. Jij wilt immers toch ook de volgende stap zetten?

 

Onze werksfeer

 

En de sfeer? Bij W&J staat het werkgeluk van onze medewerkers centraal. Bij ons is de verdeling man/vrouw 50/50, we lopen niet allemaal in pak, maar we zijn wel representatief gekleed.

We zitten verspreid over twee verdiepingen, dus enige conditie is mooi meegenomen.Vergeet zo nu en dan je sportkleding niet mee te nemen, want we bootcampen met elkaar. En sommigen van ons doen mee aan hardloopwedstrijden. Je bepaalt natuurlijk zelf of je hier ook voor warmloopt ;)

 

"Wij gaan verder waar anderen stoppen. Met lef en creativiteit. Take the next step, bij W&J."

Werken bij Worrell & Jetten

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende en dynamische werkomgeving waar je je talenten ten volle kunt benutten?

Dan is W&J wellicht de perfecte werkgever voor jou! Wij bieden een breed scala aan carrièremogelijkheden voor getalenteerde professionals in diverse disciplines.

 
Wat maakt werken bij W&J zo uniek?
  • Een gedreven en betrokken team: Onze medewerkers zijn gepassioneerd over het MKB en zetten zich met hart en ziel in voor onze cliënten.
  • Uitdagende en diverse projecten: We werken aan complexe en interessante projecten voor een breed scala aan MKB-ondernemers.
  • Volop mogelijkheden voor ontwikkeling: We investeren graag in de ontwikkeling van onze medewerkers en bieden diverse trainingen en opleidingsprogramma´s.
  • Een prettige werksfeer: We hechten veel waarde aan een collegiale en informele werksfeer.
  • Goede arbeidsvoorwaarden: We bieden een aantrekkelijk salarispakket en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Enthousiast over Worrell & Jetten en nog een vraag? 

BENIEUWD NAAR JOUW MOGELIJKHEDEN?

We maken graag kennis met jou! Je vindt ons kantoor in Bergschenhoek en je bent altijd welkom voor een informele kennismaking. Liever online? Geen probleem natuurlijk! Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met jou op.

Weg en Land 20
2661 DB Bergschenhoek

085 060 7550
info@meliorjobs.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.