De 3 kernwaarden van Melior Jobs 

Na brainstormsessies over de kernwaarden van Melior Jobs kwam onze grafisch ontwerper Colin met het idee om deze iconisch te verbeelden in de 'O' van Melior. Zo ontstonden de ring, de lens en het vergrootglas. Ieder icoontje staat voor een belangrijke kernwaarde van ons. Iedere dag streven we naar een zo goed mogelijke invulling hiervan!  

De 3 kernwaarden van Melior Jobs 

Na brainstormsessies over de kernwaarden van Melior Jobs kwam onze grafisch ontwerper Colin met het idee om deze iconisch te verbeelden in de 'O' van Melior. Zo ontstonden de ring, de lens en het vergrootglas. Ieder icoontje staat voor een belangrijke kernwaarde van ons. Iedere dag streven we naar een zo goed mogelijke invulling hiervan!  

"Focus op duurzame klantrelaties en toegevoegde waarde" 

Hoe authentieker, hoe beter! De Financiële Dienstverlening en Vastgoedsector kent talloze mogelijkheden, gave bedrijven en uitdagende vacatures. Maar de echte uitdaging is: wat past bij jou? Waar ga jij ’s ochtends je bed voor uit? En welke kandidaat krijgt energie van jouw bedrijfscultuur? 

Om de ultieme match te vinden, gaan we veel verder dan alleen vacatures plaatsen. Iedere klant krijgt bij ons een eigen, unieke bedrijfspagina op Melior Jobs. Op deze pagina brengen wij het bedrijf, medewerkers én de openstaande vacatures authentiek in beeld. Zo ziet een sollicitant precies waar, en met wie, hij of zij komt te werken. 

We willen écht naast onze klanten staan. Als strategisch recruitmentpartner die meedenkt over de toekomst. Matchen op cultuurfit, competenties en potentieel. Dat vormt de roeping van Melior Jobs!

Nathan Harder kent de financiële markt goed dankzij verschillende rollen in de Financiële Dienstverlening. Als recruitment specialist focust hij zich op duurzame klantrelaties. Om klanten nóg meer toegevoegde waarde te bieden, moest recruitment beter, duurzamer en vooral authentieker! Zo kwam, samen met het enthousiaste team, Melior Jobs tot stand!

Timeline image

1997

Hypotheekadviseur Nationale Nederlanden

2005

Accountmanager Nationale Nederlanden

2009

Algemeen Directeur MKB Bedrijf

2015

Partner-Recruiter Financiële Dienstverlening

2017

Mede-oprichter Zuiver Recruitment

2022

Oprichting Melior Jobs

MVO

Melior Jobs is officieel aangesloten bij de Dopper Wave!

 

 

Omdat wij begrijpen dat je met kleine, dagelijkse handelingen kan voorkomen dat grote hoeveelheden plastic in onze oceanen belanden.

 

Daarom beloven wij vanaf nu:

  • wegwerpwaterflessen uit onze organisatie te verbannen;
  • onze collega’s en bezoekers aan te moedigen kraanwater te drinken waar en wanneer dat kan;
  • iedereen eraan te herinneren om altijd zijn/haar herbruikbare waterfles mee te nemen;
  • anderen te inspireren om zich ook te verbinden aan de Dopper Wave.

 

Iedere kandidaat die via Melior Jobs start ontvangt een mooie Dopper! En natuurlijk gebruiken we ze zelf op kantoor. Ook werken wij zoveel mogelijk papierloos en pakken we de fiets als het kan. Kleine stapjes naar een betere wereld!  

Recruitercode

 

Melior Jobs heeft kennis en gedrag hoog in het vaandel staan. Betrouwbaarheid en integriteit is voor ons de basis. Dit hoort de standaard te zijn en daarom hebben wij ons aangemeld bij de Recruitercode.

Nathan Harder staat vermeld als geregistreerde recruiter op de website www.recruitercode.nl.  

Op deze manier leveren wij onze bijdrage aan de professionalisering van het recruitmentvak. De Recruitercode beschrijft in bijna 40 bepalingen de kennis en het gedrag dat hoort bij bekwaam en integer recruitment.  

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.