cover-image

Sander Kuipers - Assistent Accountant

Sander Kuipers - Assistent Accountant

Wat vind je leuk aan je werk en waarom?

Nou, allereerst het contact met klanten. Ik werk met verschillende soorten ondernemers en dat maakt elk gesprek interessant. Het contact is vaak heel informeel, wat de gesprekken prettig en persoonlijk maakt. Daarnaast is geen dag hetzelfde door de verscheidenheid aan werkzaamheden. Ik kan veel meer doen dan alleen administratie en belasting; mijn werk is echt breed. Ook werken we met goede software die ons helpt steeds verder te automatiseren, wat het werk efficiënter en leuker maakt.

Is er ruimte om jezelf te ontwikkelen?

Jazeker, er is volop ruimte om mezelf te ontwikkelen. Ik ben momenteel bezig met de opleiding tot Register Belastingadviseur. Zodra ik die heb afgerond, kan ik Permanente Educatie volgen om bij te blijven met de laatste ontwikkelingen. Wat ik ook erg waardeer, is dat ik mijn collega's altijd om advies kan vragen. En ook staat de deur van de vennoten altijd open. Dat maakt het leren en groeien hier echt aangenaam.

Hoe ervaar jij de sfeer op kantoor?

De sfeer op kantoor is erg fijn. Ik kan rustig mijn werk doen zonder al te veel afleiding, wat natuurlijk prettig is. Daarnaast is het altijd gezellig met de collega's. We hebben jaarlijks een leuk uitje. En niet te vergeten, de maandelijkse borrel die we hebben is altijd een gezellig moment om even bij te praten en te ontspannen. Kortom, ik voel me hier echt op mijn plek!

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden met vrienden, we gaan regelmatig op stap of chillen samen. Ik ben ook een grote sportfan, met een voorliefde voor voetbal, basketbal en wielrennen. Ik kijk niet alleen graag, maar sta zelf ook al jaren op het voetbalveld. Het is een perfecte manier om actief te blijven en plezier te hebben.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.