cover-image

Martine Dijkxhoorn - Assistent Accountant

Martine Dijkxhoorn - Assistent Accountant

Wat vind je zo leuk aan jouw werk?

Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is de heerlijke afwisseling in werkzaamheden, de diversiteit aan klanten - van de kleine ondernemer tot grotere bedrijven - en de vrijheid om voor elke klant een breed scala aan taken op me te nemen; geen dag is hetzelfde en mijn werk voelt nooit als binnen de lijntjes kleuren!

Is er ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf? 

Binnen dit bedrijf heb ik volop de kans gekregen om mezelf te ontwikkelen; er is altijd de mogelijkheid om cursussen of opleidingen te volgen. Ik heb zelf gekozen voor diverse cursussen om mijn kennis up-to-date te houden en mijn vaardigheden te verbreden, iets wat vanuit het bedrijf sterk wordt aangemoedigd.

Hoe ervaar je de sfeer op kantoor?

De sfeer op kantoor is heel prettig; ik heb leuke collega's die altijd bereid zijn om mee te denken. Als je er zelf even niet uitkomt is er altijd wel iemand die je om hulp kunt vragen. En ook leuk, sinds kort hebben we een pingpongtafel voor de ontspanning. Daarnaast hebben we jaarlijks een leuk teamuitje en is er elke maand een gezellige borrel!

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd bezoek ik graag concerten en zwem ik om te ontspannen. Daarnaast hou ik van tijd doorbrengen met vriendinnen, boeken lezen, naar muziek luisteren en winkelen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.