cover-image

Jan Niemeijer - Directeur

Jan Niemeijer - Directeur

Jan begon in 2007 bij ons als accountmanager en is sinds 2014 directeur. Hij houdt zich bezig met de algemene leiding, de schadebehandeling en onderhoudt de contacten met de klanten en verzekeraars.

Leer Jan beter kennen

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 
Het was een combinatie van factoren. Aan de ene kant om weer intermediair te willen zijn, omdat je bij een verzekeringsmaatschappij alleen je eigen producten kan adviseren en nu je klant breder kan adviseren en passende oplossingen aan te bieden. Aan de andere kant ook om na vele jaren weer in een klein bedrijf te willen werken, zonder een vergadercultuur maar met korte lijnen. En, natuurlijk ook om ondernemer te willen zijn. 
 
Wat versta jij onder teamwork?
 
Het samen doen, door vertrouwen te geven. We doen het allemaal op onze eigen manier, binnen de afgesproken kaders, wat het plezier in werken vergroot. En, op zijn tijd aandacht voor elkaar. In goede informele harmonie een tevreden klant kunnen bedienen. 
 
Wat doe je in je vrije tijd? 
In zomermaanden mogen we graag naar de camping gaan, de tuin onderhouden geeft rust en ontspanning. De wintermaanden staan meer in het teken van sociale activiteiten en vrijwilligerswerk. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.