cover-image

Eline Niemeijer - Relatiebeheer

Eline Niemeijer - Relatiebeheer

Eline is sinds 2014 werkzaam bij ons en houdt zich onder andere bezig met de schadebehandeling, schadeadministratie en verwerking van de diverse bemanningsverzekeringen.

Leer Eline beter kennen

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken? 
MultiSure kwam handjes tekort tijdens een drukke periode en ik kwam 'tijdelijk' bijspringen. Tijdelijk is inmiddels alweer bijna 7 jaar... De reden dat ik ben blijven hangen? Geen dag is hetzelfde; elke dag zijn er nieuwe, leuke uitdagingen! Daarnaast spreekt het internationale aspect van ons werk mij ontzettend aan. Ten slotte investeert Jan graag in zijn team en stimuleert hij persoonlijke groei: zo heb ik een Praktijkleergang Zeeverzekering mogen volgen en mijzelf kunnen ontwikkelen tot medisch secretaresse. 
 
Wat versta jij onder teamwork? 
Onder teamwork versta ik elkaar helpen als de ander het iets drukker heeft maar ook flexibel zijn als iemand bijvoorbeeld een dag vrij is / wil nemen. Maar ook positieve feedback om elkaar te laten groeien en bovenal ook tijd voor gezelligheid op kantoor. 
 
Wat doe je in je vrije tijd? 
In mijn vrije tijd mag ik 's zomers graag genieten van de zon; de barbecue staat al gauw elke dag aan. 's Winters houd ik ervan om bordspellen te spelen maar ook om series en films te kijken. Verder mag ik graag reizen.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.