cover-image

Eelco Epping - Relatiebeheerder & Vennoot

Eelco Epping - Relatiebeheerder & Vennoot

Wat vind je zo leuk aan je werk en waarom?

Wat ik een heel leuk aspect van werk mijn vind is het klantcontact. Het is erg waardevol om klanten te helpen en een relatie met hen op te bouwen. Het voelt goed om hun vertrouwenspersoon te zijn en hun groei van dichtbij mee te maken. Ook houdt de ontwikkeling van het vak mij scherp; het is nooit saai. De dynamiek in het werk houdt mij geboeid en zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ben naar hoe het beter kan. Kort gezegd, het is de mix van klantcontact, de relaties die we opbouwen, en de constante beweging in het vak die mijn werk zo leuk maakt.

Hoe draag je bij aan de ontwikkeling en persoonlijke groei van collega's?

We vinden het als vennoten belangrijk dat elke collega de kans krijgt om zich op zijn of haar eigen niveau en ambitie te ontwikkelen en persoonlijk te groeien. Daarom bieden we een breed scala aan opleidingen en cursussen aan, en moedigen we iedereen actief aan om hier gebruik van te maken. Onze organisatie is heel plat; bij mij en mijn zakelijke partners staat de deur altijd open voor wie vragen heeft of hulp nodig heeft. We vinden het ook belangrijk om collega's direct bij het werk te betrekken, zoals bij klantgesprekken. Dit alles draagt bij aan een omgeving waarin iedereen zich kan ontwikkelen en groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Hoe stimuleren jullie een goede onderlinge samenwerking?

Bij ons op kantoor heerst van nature een goede en fijne sfeer. We vinden het belangrijk dat iedereen benaderbaar is. Als vennoten houden we onze deur altijd open, wat bijdraagt aan een platte organisatie zonder een sterke hiërarchie. We betrekken onze collega's ook bij belangrijke beslissingen, zoals de keuze voor nieuwe softwaresystemen. Dit bevordert niet alleen de samenwerking, maar zorgt er ook voor dat iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt.

Daarnaast organiseren we jaarlijks een leuk uitje en hebben we maandelijks een borrel. Dit zijn perfecte momenten om elkaar beter te leren kennen buiten het werk om. Ook bij speciale gelegenheden zoals Pasen, Sinterklaas en Kerst geven we onze collega's graag een attentie. Dit doen we als blijk van waardering voor hun harde werk en inzet. Al deze elementen samen zorgen ervoor dat we een team zijn dat goed met elkaar samenwerkt en waar iedereen zich thuis voelt.

Wat doe je in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Zo stap ik regelmatig op de racefiets voor een flinke tocht. Ook vind je mij van tijd tot tijd in de sportschool, waar ik train of een spinningles volg. Thuis is het een gezellige drukte met het faciliteren van onze puberende kinderen, wat natuurlijk ook erg leuk is! Daarnaast vind ik het belangrijk om tijd door te brengen met vrienden; we spreken regelmatig af of gaan lekker uit eten. Al met al zorg ik ervoor dat mijn vrije tijd een mooie balans heeft tussen actief bezig zijn, familie en sociale activiteiten.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.