cover-image

Daniëlle de Boer - Schadebehandelaar Brand

Daniëlle de Boer - Schadebehandelaar Brand

Daniëlle de Boer - Schadebehandelaar Brand

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Na mijn opleiding ben ik begonnen met werken als secretaresse op een advocatenkantoor.
Dit werk was helaas niet wat ik mij ervan voorgesteld had. Ik was op zoek naar een baan met meer zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Deze uitdaging heb ik gevonden bij De Onderlinge waar ik al jaren met veel plezier werk.

Wat versta jij onder teamwork?
Teamwork is voor mij het samenwerken met collega's waarbij ieder teamlid zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en gebruik maakt van zijn/haar individuele vaardigheden om het gezamenlijke doel te behalen. Feedback vanuit een positieve intentie is daarbij belangrijk.

Wat doe je in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik tijd door met mijn gezin, ga ik graag met mijn kinderen mee naar voetbal en bezoek ik graag een festival of concert.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.